info@zekaparketar.rs

email

Parketar cena – postavljanje parketa cena

Postavljanje parketa cena – zavisi prvenstveno od Vašeg majstora, ali i od kvaliteta podloge, kao i od same vrste parketa. Pozovite iskusnog Zeku parketara i dobićete profesionalnu i povoljnu uslugu!

Parketar – cena usluga

Ukoliko do sad niste imali iskustva sa parketarskim uslugama i nepoznate su vam cene parketara, potrebno je da napravite razliku između parketarskih usluga. Pomoći ćemo vam tako što ćemo napraviti razliku između osnovnih usluga. 
Parketar cena usluga – potrebno je napraviti razliku između sledećih aktivnosti:

Da biste stekli još jasniju sliku o finalnoj ceni parketara potrebno je uzeti u obzir i druge faktore poput vašeg mesta stanovanja i kvadrature stana, između ostalih.

Ono vama posebno može biti zanimljivo jeste vrednost parketa prema vrsti, a mi vam u nastavku ređamo od najskupljih: orah, hrast, bagrem, jasen, trešnja, bukva…

Postavljanje parketa cena m2

Cena postavljanja parketa zavisi od svih prethodno navedenih kriterijuma. Najpre zaivsi od podloge i njene pripreme, zatim da li ste za Vaš prostor izabrali klasičan ili gotov parket.
Različite su cene za različite slogove, lamelni parket, brodski pod.

Postavljanje parketa cena – kontaktirajte me za sva pitanja i informacije kako o ceni, tako i o procesu i mogućnostima pripreme i postavljanja parketa u Vašem domu.